Aanbouw en uitbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van aanbouwen en uitbouwen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u een op maat gemaakte aanbouw of uitbouw neerzetten. Wij werken dus niet met standaard aanbouwen; bij ons is iedere aanbouw of uitbouw uniek.
 
U kiest zelf de kozijnen (hardhout, kunststof of aluminium) en de afwerking zoals u dat wenst. Ook het aanleggen van de elektra en verwarming kunt u aan ons overlaten.

Dakopbouw en diverse dakwerkzaamheden

Een dakopbouw (of optopping) is een nieuwe verdieping op een huis. Een dakopbouw zorgt voor meer ruimte, waardoor u waarschijnlijk niet hoeft te verhuizen. Door deze extra kamer of kamers op het huidige dak wordt uw woning namelijk bijna anderhalf keer zo groot. Een dakopbouw kan uw huis daarnaast ook mooier maken, als de juiste basis gebruikt wordt.
 
Een vergunning en een vakkundige constructeur zijn altijd nodig voor deze verbouwing, want de constructie van de dakopbouw plus de aantoning dat het huis die dakopbouw kan dragen moeten geverifieerd worden.

Dakkapellen

Het laten plaatsen van een dakkapel heeft erg veel voordelen. Zo creëert u met een of meer dakkapellen meer licht en ruimte in huis. Hierdoor kunt u uw stoffige zolderkamer omtoveren tot een extra slaapkamer of uw eigen kantoor aan huis. Wij kunnen uw dakkapel prefab maken of ter plaatse bouwen.
 
Voor een dakkapel aan de voorzijde is altijd een vergunning vereist. Voor een dakkapel aan de achter- en zijkant is men alleen meldingsplichtig. InterKC Bouw en Onderhoud kan u assisteren bij het verkrijgen van de vergunning.

Dakramen, koepel en lichtstraat

Elke ruimte onder een hellend dak kan met een of meer dakramen omgebouwd worden tot een mooie, lichte leefruimte. Normaal gesproken wordt een donkere zolderruimte alleen gebruikt als opslagplaats of gewoon helemaal vergeten. Dat is heel jammer, want met een kleine aanpassing kan men dat veranderen, namelijk door het plaatsen van een dakraam.

Kozijnen in hout, aluminium en kunststof

Kozijnen moeten passen bij de stijl van uw huis en of u nu houten, kunststof of aluminium kozijnen wilt, alles heeft zijn voor- en nadelen. Wij staan graag voor u klaar om al deze punten vrijblijvend met u te bespreken.

Badkamer, renovatie en design

Het is van belang dat uw badkamer in goede staat verkeert. Problemen met de afvoer van de douche of ander sanitair leiden tot een vermindering van het wooncomfort en de waarde van uw woning. Voor de installatie van nieuw sanitair in uw badkamer, maar ook voor een eventuele badkamerrenovatie of het ontwerpen van de badkamer van uw dromen – van badkamertegels tot badkamermeubel – wij helpen u met alle plezier!

Keuken, renovatie en design (levering diverse merken)

Wij leveren diverse merken keukens, zoals Bruynzeel, Keller, Bribus en Befas. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren bij de keuze en opstelling van uw keuken. Ook kunnen wij bijna alle keukenapparatuur leveren en plaatsen.
 
Meestal krijgt u bij de aankoop van uw keuken niet te horen dat het leidingwerk van de oude keuken, zoals water en elektra, aangepast moet worden aan de nieuwe situatie. Ook hiervoor bent u bij ons aan het goede adres.
 
In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u informeren over de mogelijkheden om uw droomkeuken te realiseren.

Verduurzamen woning

Misschien bent u nog niet bekend met het begrip ‘verduurzamen’, maar eigenlijk is het heel simpel. Door de juiste investeringen in uw woning kunt u energie én geld besparen.
 
Hier een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Naïsoleren, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie (beter leefklimaat en besparen op stookkosten).
  • Zonnepanelen (onafhankelijk(er) van de altijd schommelende stroomprijs).
  • Zonneboiler (minder gas- en elektraverbruik voor uw warmwatervoorziening).
  • Warmteterugwin-installaties (op vele manieren toepasbaar, recycling in het klein).
  • Warmtepomp-installaties (moderne techniek met voordelen in kosten).
 
Wij bouwen altijd zo duurzaam mogelijk, maar wanneer u echt wilt investeren in duurzaam wonen komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
 
Let op!! U kunt nog meer geld besparen, want de overheid geeft jaarlijks subsidies op diverse energiebesparende middelen.

InterKC Bouw en Onderhoud | Serre 66, Rijswijk | 070 3070 443